Ángyán új politikai mozgalmat indít

Tisztességes Emberek Szövetsége néven indít új, maffiamentes politikai mozgalmat Ángyán József.

A Fideszből a földtörvény pénteki szavazása után kilépett politikus csak olyanoknak adna helyt az új szervezetben, akiknek semmi közük nem volt az eddigi kormányokhoz és „nem tagjai a jelenlegi maffiahálózatok délelőttös vagy délutános brigádjának”.

„Nem szükséges közölnöm, pontosan tudják, hogy mi a bajom, és mivel előre jeleztem, hogy mit fogok tenni, ha megszavazzák a törvényt, nem is érhette nagy meglepetés őket” – így válaszolt a Fidesz frakciójából pénteken kilépett Ángyán József az Origo kérdésre, hogy közölte-e személyesen Rogán Antal frakcióvezetővel vagy akár Orbán Viktorral, hogy távozik a kormánypárti képviselőcsoportból.

A pénteken megszavazott földtörvény kormány által benyújtott verziója ellen kezdettől tiltakozó politikus állítása szerint egyedül Kövér László házelnököt tájékoztatta egy öt soros levélben arról, hogy átül a függetlenek közé.

A volt vidékfejlesztési államtitkár állítása szerint függetlenként is a magyar föld védelme és a családi gazdálkodók érdekében kíván politizálni, és Tisztességes Emberek Szövetsége néven egy harmadikutas, alulról építkező politikai mozgalom szervezésébe kezd.

Forrás: Origo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.