A legjobbat a legjobbtól: a Genezis Trans a Pappas Auto-ban bízik – 30 új Mercedes-Benz kamionnal bővíti flottáját a cég

A belföldi és nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalat – a Genezis Trans Kft. – 30 darab új Mercedes-Actros 1851LS típusú nyergesvontatót vásárol a Pappas Auto Magyarország Kft-től. A régóta tartó ügyfélkapcsolat mögött a Genezis Trans által fontosnak tartott, és a Pappas Auto által kínált megbízhatóság, kiváló ár-érték aránnyal párosuló üzemeltetési költségek, maximális üzembiztosság és a nemzetközi szakszerviz-hálózat áll. Az egyedileg rendelt járműveket, várhatóan 2022 áprilisában veheti birtokba a cég.

A Genezis Trans Kft. az ország piacvezető műtrágyaellátójához, a Bige Csoporthoz tartozik és a szintén a cégcsoportbeli – éves szinten 1,4 millió tonna Pétisó gyártó kapacitású – 90 éves múltú Nitrogénművek Zrt. kizárólagos fuvarozójaként működik 2014 óta.

Molnár Melinda ügyvezető igazgató (Genezis Trans Kft.), Kovács Péter új tehergépjármű értékesítési vezető (Pappas Auto Magyarország Kft.)

A társaság nemcsak a Genezis termékek szállítmányozását végzi – biztosítva a gazdák és az agrárgazdaságok gyors műtrágyaellátását –, hanem a cégcsoport minden vállalata számára végez folyamatos szállítmányozást, bármilyen agrár és vegyiterméket elszállít. A 2022-es évre a vállalat elmondhatja magáról, hogy meghatározó piaci szereplővé vált a belföldi és nemzetközi FTL fuvarozás területén, különösen a gabona-, építőipari árupiac szegmensben.

A Pappas Auto Magyarország Kft. több, mint 30 éves szakmai múltra tekint vissza, jelenleg az ország legnagyobb, piacvezető Mercedes-Benz márkakereskedése. Szakmai és gazdasági sikerét a szakképzett, sokéves tapasztalattal rendelkező értékesítői gárdájának, ügyfélközpontú gondolkodásának és innovátori szerepének köszönheti.

A külföldi partnereik kiszállítási igényeik maradéktalan teljesítése érdekében a Genezis Trans Kft. a 2021-es évben a flotta újabb 30 autóval való bővítése mellett döntött. A társaság jelenlegi, 160 szerelvényből álló flottáját bővíti a most szerződött, 30 darab új Mercedes-Benz Actros nyergesvontatóval.

Szabó Patrik karbantartási vezető (Genezis Trans Kft.) Deák Boglárka marketing manager (Nitrogénművek Zrt.), Molnár Melinda ügyvezető igazgató (Genezis Trans Kft.), Kovács Péter új tehergépjármű értékesítési vezető (Pappas Auto Magyarország Kft.), Balogh Sándor új tehergépjármű értékesítő (Pappas Auto Magyarország Kft.), Sipos Bernadett marketing csoportvezető (Pappas Auto Magyarország Kft.)

A Pappas Auto-tól újonnan megrendelt Mercedes-Actros 1851LS típusú nyergesvontató járművek a legújabb, 5. szériás Actros járműcsalád tagjai és mint ilyenek, ötvözik a kényelmes, síkpadlós BigSpace vezetőfülke tágasságát a Mercedes-Benz OM471 típusú, 510LE-s (2.500Nm) motor erejével, illetve a hosszú hátsó híd áttételnek köszönhetően, az elérhető legmagasabb fokú gazdaságossággal, ami az üzemanyag fogyasztást illeti.

A járművek vezetőfülkéje egyedi „lombzöld” fényezési kivitelben került megrendelésre, aminek köszönhetően a szerelvények egy igazi színfoltot képviselnek majd az európai utakon.

A járművek gazdag felszereltségei közül – a teljesség igénye nélkül – ki kell emelni az aerodinamikus oldalsó spoilerezést, a légrugós fülkefelfüggesztést és alumínium keréktárcsákat.

Molnár Melinda ügyvezető igazgató (Genezis Trans Kft.) és Kovács Péter új tehergépjármű értékesítési vezető (Pappas Auto Magyarország Kft.)

A Pappas Auto-val kötött megállapodás a növekedés és az innováció következő lépcsőfoka, amit az idén 30 éves Bige Csoport tulajdonosi köre képvisel. Ennek a szellemiségnek kiváló partnere a Pappas Auto, mely az elmúlt, több mint 30 éves hazai múltjában vált piacvezető, megkerülhetetlen szereplőjévé a hazai autós piacnak.