Adatvédelem

Tisztelt Olvasó!

2012. január 1-től hatályba lépett az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló, 2011. évi CXII. törvény. A törvény rendelkezéseinek megfelelően módosítottuk az adatkezelési szabályzatot. A módosítás hatályba lépését követően a az Agribusiness.hu oldal használója elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

Az Agribusiness.hu és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások adatrögzítése:

Az Agribusiness.hu és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a látogatókról rögzítik az adatokat (IP cím, böngésző típusa, stb.), amelyekről az üzemeltető összegzést készít. Ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, ami nem alkalmas egyedi azonosítók tárolására. Az üzemeltető az adatok tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonsággal jár el, hogy az adatok harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek. Ezen statisztikai adatok a szolgáltatások fejlesztéséhez, illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek. Az üzemeltető az említett összesített statisztikai adatokat kivéve adatokat harmadik fél részére semmilyen formában át nem ad.

Az Agribusiness.hu és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások hivatkozásai:

Az Agribusiness.hu tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Az üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, gy ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem tud vállalni.

Jogérvényesítés:

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke,) Székhelye: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.