Termőföld értékmeghatározás azonnal – termofoldertekeles.hu

TermofoldertekelesKöltséghatékony online értékbecslői segítség az osztatlan közös tulajdon felszámolása során az ajánlatok értelmezéséhez!

termofoldertekeles.hu

Azonnali, online lekérhető statisztikai értékelés, egy tulajdoni lap elég hozzá
• Iránytű a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásához „minimálárához” – Sok? Kevés? Elfogadható? Reális árat kaptam? Reális piaci ajánlatot adok?
• Big data megoldás, sokszázezres adatállományon alapul
• Automatizált kalkuláció – független, érdekektől mentes objektív tájékoztatás
• Szaktanácsadás a gazdálkodóknak, közreműködő ügyvédeknek
• Országos lefedettségű értékbecslői szakértői támogatás

Az osztatlan közös földtulajdon felszámolásában döntő kérdés a piaci érték. Az ajánlatok értelmezéséhez olcsó, azonnali segítséget nyújt a termofoldertekeles.hu startup alkalmazás. Minden szereplő érdeke a földtulajdon rendezése és ez leghatékonyabban reális piaci érték meghatározással valósulhat meg. Mennyi lehet a reális piaci érték?

A termofoldertekeles.hu szakértői létrehoztak egy olyan automata értékbecslő alkalmazást, (AVM – Automatic Valuation Method) melynek segítségével a földtulajdonosok az érintett (értékelendő) földrészlet alapadatainak felvezetésével azonnal kaphatnak egy statisztikai alapú földértékelést, a nap 24 órájában.

A termofoldertekeles.hu a szántó, rét, legelő, szőlő, gyümölcsös, nádas, mocsár, kopárság, vízállás, csatorna, út, árok, fásított terület és erdő művelési ágak esetén szolgáltat információt a termőföld lehetséges piaci értékéről.

A statisztikai úton előállított jelentésben kontrolladatként szerepel a Nemzeti Földügyi Központ által a településre javasolt vételi ajánlat összege is – így ügyvédek is használhatják az ügyletek kidolgozásánál.

Egy egyszerűbb piacelemzés is csatolásra kerül a jelentéshez, mely további információt szolgáltat az érintett ingatlan környezetében megvalósult tranzakciókról. Ezzel a három információval a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolása során a bekebelező láthatja, hogy mi a piaci értékhez közelítő ajánlat, míg a bekebelezett földrészlet tulajdonosa el tudja dönteni, hogy fogadja el, vagy kérjen külön igazságügyi szakértőt az eljárás során a reális elszámolás érdekében.

fekete