Ismét Barabás János a Hungexpo vezérigazgatója

Barabás János – aki a kiállítási cégek világszervezetének, az UFI-nak alelnöke – korábban 2002-től 2006-ig már volt a vásárcég vezérigazgatója, és azóta is a társaság vezető tisztségviselője. Barabás elmondta, hogy a fejlesztések révén létrejött európai színvonalú vásárközpontban emelni kívánják a kiállítók kiszolgálásának minőségét. Továbbá szeretnék elérni, hogy a Hungexpo, a Budapesti Vásárközpont egyre inkább rendezvényközponttá váljon.

György Miklós jól dolgozott

A Hungexpo március elején jelentette be, hogy György Miklós, az akkori vezérigazgató megbízatása lejártával, 2009. április 30-val közös megegyezéssel, tulajdonosi egyetértéssel távozik a vállalattól. A tulajdonos értékelése szerint György Miklós vezérigazgatóként elismerésre méltó munkát végzett, jelentősen hozzájárult a vásárközpont színvonalának emeléséhez, amiért a GL events vezetése elismerését fejezte ki.

Az első fázis befejeződött

A Hungexpo Zrt. privatizációs pályázatát 2005 júniusában a francia GL events cégcsoportot nyerte meg. A privatizációs szerződésben vállalt fejlesztés, a modernizáció első fázisa 2008 végén befejeződött. A GL events 22 millió eurót fektetett be az Budapesti Vásárközpont infrastruktúra fejlesztésébe, amelynek révén megépült az új multifuncionális G-pavilon, kialakítottak két fogadócsarnokot, fedett átjáróval kötötték össze a pavilonokat, a meglévő kiállítási pavilonokat korszerűsítették, valamint a vásár területét rendezték.

Utolsó kapcsolódó hírek:
Távozik György Miklós vezérigazgató a Hungexpo-tól


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.