Erősödött a forint hajnalban

Ugyanekkor az euró 0,02 százalékkal 27,500 cseh koronára hanyatlott. Az euró 0,06 százalékkal 4,7450 zlotyra erősödött. A szakértők azzal számolnak, hogy rövid távon az euró valamivel 300 forint fölött stabilizálódhat. Arra azonban nem sok esélyt látnak, hogy 300 forint alá gyengüljön az euró, amíg a jegybank nem ismertet további részleteket terezett intervenciójáról, vagy kamatemelési szándékáról.
A CIB Bank szerint az MNB vasárnapi verbális intervenciója stabilizálhatja rövid távon a forintot, az azonban nem biztos, hogy nincs szükség további intézkedésekre, így kamatemelésre. A jegybank szerepe korlátozott a magyarországi bizalom erősítése céljából, fiskális oldalról is szükség van lépésekre – tette hozzá a bank.

Kapcsolódó hírek:
Erősödött a forintAz euró árfolyama 317 forint felett is járt315 forint felett az euró/forint árfolyamNFÜ: Az uniós pénzt forintban számolják elA magyar kormány nyerészkedik a forinttal?Ismét rekordot döntött a gyengülő forintEuró: Magyarország, szeptember végéig, céldátumGondolkodik az EU a magyar eurógyorsítási javaslatonA Fitch negatívra rontotta a magyar kilátástNem változik gyorsan az eurócsatlakozási rendszerA lengyelek már tárgyaltak az ERM-2-rőlAlmunia: nem változnak az euróövezet feltételeiVeres: ERM-2 feltételek megteremtése 2009-benA forint 27,51 százalékkal rosszabb az év véginélKormányfői kvalitások – kiütéssel nyer a lengyelAz MNB-alelnök Brüsszelben szerette az eurótGyurcsány „nem szokványosan” védené a forintotEurót, minél előbb! Elszabadult a forint!Magyarország is legsebezhetőbb – ADÓSKOCKÁZATI LISTAValutamentő akciók várhatók a régióbanKözeledik az elemzők rémálma: a 350-es euró!Rekord mélységben a forint árfolyamaAz elemzők kiállnak Gyurcsány mellett„A háború óta nem volt ilyen” – ÖSSZEFOGLALÓFigyelem! Valakik keresnek a forinton!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.