Szerdán indul a Gastro Trade Expo vendéglátóipari szakkiállítás

Az OGH Hírügynökség eseményről szóló közleménye szerint a rendezvény elsősorban a szakmabeliek találkozója, ahol a látványkonyhák, trendek mellett a legújabb gépek, eszközparkok is bemutatásra kerülnek majd. A vendéglátóipari szakma nagyrendezvénye, a Kreatív Konyha Fórum folytatásaként bemutatkozó Gastro Trade Expo interaktív, kétnapos konferencia és szakvásár már nemcsak az éttermi és szállodai szakmának, hanem a cukrászatoknak, pékségeknek, pizzériáknak, ételkiszállító cégeknek, vagyis a vendéglátóipar széles körének is szól. Ugyanakkor mindazokat várja, akik szeretnének bepillantani a vendéglátás világába, és elsajátítani néhány frappáns ötletet, finom borok, különleges harapnivalók társaságában. Külföldi oktatóséfek, olasz pizzamester és a hazai szakma legjobbjai – többek közt Bíró Lajos (Bock bisztró), Takács Lajos (Olimpia étterem) – mutatják be azokat az új technológiákat és trükköket, amiket a világ leghíresebb szakácsai is alkalmaznak. A látogatók megismerkedhetnek a hazai cukrászszakma új generációjával, megkóstolhatják a különleges tányérdesszerteket, házi fagylaltokat, és egy csokoládémester jóvoltából elleshetik a csokoládékészítés fortélyait. Akit a vendéglátás üzleti része érdekel, mindkét nap meghallgathatja neves éttermi és szállodai menedzserek, tulajdonosok előadásait, de első kézből tájékozódhat a hatósági előírásokról, az üzemeltetés feladatairól, belsőépítészeti trendekről, marketing ötletekről vagy arról, milyen pályázati forrásból lehet támogatást szeretni egy felújításhoz, korszerűsítéshez. A borász szakma képviselői közösségi standokon jelennek meg idén, ahol nemcsak borok kóstolására, hanem konzultációkra, itallap-összeállítási, választékbővítési tanácsadásra is lehetőség nyílik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.