Távozik György Miklós vezérigazgató a Hungexpo-tól

György Miklós elmondta, hogy eredeti szerződésének lejártával, április 30-ával közös megegyezéssel, tulajdonosi egyetértéssel távozik a vállalattól.

Rendezték az ügyeket

A Hungexpo Zrt. privatizációs pályázatát 2005 júniusában a francia GL Events cégcsoportot nyerte meg. A privatizációs szerződésben vállalt fejlesztés, a modernizáció első fázisa 2008 végén befejeződött. A GL Events 22 millió eurót fektetett be az Budapesti Vásárközpont infrastruktúra fejlesztésébe, amelynek révén megépült az új multifuncionális G-pavilon, kialakítottak két fogadócsarnokot, fedett átjáróval kötötték össze a pavilonokat, a meglévő kiállítási pavilonokat korszerűsítéttek, valamint a vásár területét rendezték.

Ami csak most kezdődik

A Hungexpo tájékoztatása szerint ezzel párhuzamosan lezajlott a Hungexpo Zrt. vállalati folyamatainak és munkamódszerének modern piaci követelményeknek megfelelő kialakítása és költséghatékony működésének megteremtése. A modernizáció második fázisában, amely most kezdődik, a tevékenység fejlesztésén lesz a fő hangsúly, a meglévő kiállítások fejlesztése, új kiállítások létrehozása, nemzetközi kongresszusok és vállalati nagyrendezvények szervezése és befogadása mind-mind hozzájárul majd ahhoz, hogy Budapest az európai kongresszus- és rendezvénypiac megkerülhetetlen szereplője legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.